Bedrijven

OHD DigiConsulent fungeert binnen organisaties als schakel aan de ene kant tussen het personeel en de afdeling ICT en aan de andere kant als schakel tussen de organisatie en de klant.

De digitale kloof is verschoven van niet in het bezit zijn van een computer naar niet DigiVaardig, DigiVeilig en DigiBewust omgaan met de computer. Een groot deel van de bevolking heeft nog steeds veel problemen met betrekking tot het gebruik van de digitale dienstverlening. Door samen te werken met verschillende organisaties, gemeentes, zorginstellingen en bankinstellingen kunnen wij uw klanten een brede dienstverlening aanbieden. Door krachten te bundelen bereiken we meer. Immers, het individu de hand toereiken en de tijd gunnen om vertrouwd te raken met uw digitale dienstverlening vraagt  geduld en sturing.

Binnen organisaties is het vaak nog zo dat niet alle medewerkers Digivaardig, Digiveilig en Digibewust genoeg zijn. Daarom biedt OHD DigiConsulent hulp aan. Met het inzetten van brede digivaardigheidsscans kunt u snel en onafhankelijk bepalen wat het digivaardigheids niveau van uw medewerkers is. Indien het niveau beneden peil is biedt OHD DigiConsulent een traject op maat aan. Het traject bestaat uit persoonlijke begeleiding en het inzetten van E-learning traject. Het traject wordt afgesloten met een certificerende toets van ECDL. Met ECDL toont u aan dat uw personeel digivaardig, digiveilig en digibewust om kan gaan met de computer en internet.

Volg ons!

Bijlagen